Jeśli tymi głodomorkami są ryby to zainwestuj w karmik elektroniczny. Jeśli rodzina/dzieci to ... karmik też się może przydać.jucha pisze: Na 8 nie dam rady bo rano muszę moje głodomorki nakarmić, ale punkt 9 będę pod kapeluszem
Chorzów 2007
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Pytanie jak najbardziej na miejscu, gdyż wydawało mi się, że jak ja wiem, to i wszyscy wiedząBrodacz pisze:Pewnie zadam kupie pytanie.Proszę o adres wystawy.
Tym razem więc zbiorczo na wszystkie pytania jakie do mnie dotarły.
W imieniu Zarządu EUROEXPO Sp. z o.o. mamy zaszczyt zaprosić Państwa do wzięcia udziału w Międzynarodowych Targach Zoologicznych
które odbędą się w dniach 16 –17 czerwca 2007 r. na terenie Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku im. Gen. Jerzego Ziętka S.A. w Chorzowie.
Targi poświęcone będą szerokiej tematyce związanej ze zwierzętami. Miłośnicy i hodowcy „…tych co skaczą i fruwają…” znajdą tam możliwość wymiany doświadczeń, nawiązania cennych kontaktów, w tym także handlowych. Do wzięcia udziału zaprosiliśmy szerokie grono przedstawicieli tej branży: m.in. hodowców, fundacje i stowarzyszenia, importerów i producentów karm i preparatów oraz wiele innych.
Tyle oficjalne zaproszenie, a teraz informacje dla nas:
1. Adres hotelu jest w temacie.
2. Wszyscy spotykamy się w piątek o godz. 8,00 w budynku zwanym "Kapeluszem", na terenie Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku im. Gen. Jerzego Ziętka S.A. w Chorzowie.
3. Mamy do zabudowania powierzchnię około 80 metrów kwadratowych, więc pracy moc.
4. Spotykają się zarówno członkowie PKMD jak i wszyscy inni chętni do pomocy sympatycy Klubu.
5. Na integracjach może być każdy kto uiści opłatę.
6. Parkingi przy Parku pewnie są, choć ich nie widzialem ...........
7. Miejsc w hotelu już nie ma .........
Uff - to pewnie wszystko.
Co zobaczenia jutro ......
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Wróciłem do hotelu - ledwie stoję na nogach ale w Chorzowie postawiliśmy największą ekspozycję w historii klubu. Oczywiście nie mamy zbiorników konkursowych ale reszta jest większa . Pomimo trudności jak zawsze
start 8 rano a zaczynamy faktycznie jak organizator nam o 12 wykładzinę położy o 20 faktycznie pozostało parę osób aby dopilnować . Nie wpadam w zachwyt chyba idzie nam coraz lepiej . Pozdrowienia dla Juchy - Justyny która zadziwiała zaangażowaniem . Fotki pewnie pojawią się jutro bo dzisiaj nie ma kto tego zrobić .
- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Wróciłem do domu o 23 .Kolację zjadłem jeszcze z kolegami w hotelu KEMMoże jakaś relacja „Na Żywo”
Szczerze mówiąc ja też ,stałem, bo po przespanej nocy czuję się o niebo lepiej .Co do największej ekspozycji w histori klubu ,to Alek ma rację .Jeszcze nigdy takiej nie było .Jak dopisze jeszcze frekwencja ,to będzie super.Ten kto może, niech przyjedzie zobaczyć naprawdę jest co.Ja koło 9 melduję się w Chorzowieledwie stoję na nogach ale w Chorzowie postawiliśmy największą ekspozycję w historii klubu.
niki 28
niki 28